Feedback
ella
Een werkgever mag belastingvrij provisies aanleggen voor de uitbetaling van vakantiegeld aan zijn personeelsleden.
Het bedrag voor 2020 is nu definitief gekend.
 
De volgende percentages van de provisies voor vakantiegeld die op 31 december 2019 in de balansen worden geboekt, aanvaardt de fiscus als beroepskosten:
  • 18,20 % van de vaste en veranderlijke bezoldigingen die in 2019 zijn toegekend aan bedienden op wie de wetgeving jaarlijkse vakantie werknemers van toepassing is;
  • 10,27 % van 108/100 van de lonen, toegekend aan arbeiders en leerlingen, die het voordeel van dezelfde wetgeving genieten.
 
Dit zijn dezelfde percentages als vorig jaar.
Bron:
17/02/2020 - Circulaire 2020/C/31 over de bedragen geboekt in balansen afgesloten op 31.12.2019 voor de uitbetaling van het vakantiegeld van het personeel in 2020.

Oeps,

Onze excuses, er is iets fout gelopen.

Probeert u het later eens opnieuw.

Was deze informatie nuttig voor u?

Ja Nee

Welke van de volgende beschrijft jouw feedback het best?


Jouw feedback

De versie van de browser die U gebruikt is niet optimaal voor deze website. De meeste functies zullen niet goed werken. De versie die u gebruikt wordt ook niet meer ondersteund door Microsoft en hierdoor loopt u security risico’s. Om de veiligheid en privacy van uw data te kunnen blijven garanderen, raden wij aan om zo snel mogelijk naar Internet Explorer 11 te upgraden of de laatste versie van een andere browser te gebruiken.