Feedback
ella

Vraag het aan Ella

Uw digitale HR-assistente

Ella brochure

Met deze brochurefunctie kan u zelf brochures samenstellen op basis van Ella artikels

De functie is momenteel enkel beschikbaar voor interne gebruikers.

Bent u geïnteresseerd om van deze mogelijkheid gebruik te maken?

ella abonnement message

Oeps,

Onze excuses, er is iets fout gelopen.

Probeert u het later eens opnieuw.

De wetgever heeft de principes vastgelegd voor de beoordeling van het sociaal statuut waarin beroepsactiviteiten worden verricht, hetzij als werknemer met een arbeidsovereenkomst, hetzij als zelfstandige.

Wanneer de aard van een arbeidsrelatie niet duidelijk is, kunnen de partijen van deze relatie ze voorleggen aan de administratieve commissie ter regeling van de arbeidsrelatie, opgericht binnen de FOD Sociale Zekerheid. Deze commissie is ermee belast beslissingen te nemen aangaande de kwalificatie van een arbeidsrelatie. U vindt meer informatie over deze commissie op hun website Commissie Arbeidsrelaties (belgium.be).

Meer informatie over de arbeidsovereenkomsten kan u vinden op de website van de FOD WASO en op de website van de sociale zekerheid.

Welke van de volgende beschrijft jouw feedback het best?


Jouw feedback

De versie van de browser die U gebruikt is niet optimaal voor deze website. De meeste functies zullen niet goed werken. De versie die u gebruikt wordt ook niet meer ondersteund door Microsoft en hierdoor loopt u security risico’s. Om de veiligheid en privacy van uw data te kunnen blijven garanderen, raden wij aan om zo snel mogelijk naar Internet Explorer 11 te upgraden of de laatste versie van een andere browser te gebruiken.