Feedback
ella
De federale ambtenaren krijgen een forfaitaire kilometervergoeding voor het gebruik van hun persoonlijk motorvoertuig ten behoeve van de dienst.
 
De fiscus aanvaardt hetzelfde bedrag voor de professionele verplaatsingen van werknemers uit de privésector.
 
De vergoedingen voor het gebruik van een eigen auto, motorfiets of bromfiets voor dienstreizen beschouwt men als een terugbetaling van kosten eigen aan de werkgever.
 
Onder voorbehoud van officiële publicatie, rekenden we het nieuwe geïndexeerde bedrag voor u uit.
Voor de periode van 1 juli 2021 tot en met 30 juni 2022 stijgt het nieuwe bedrag van 0,3542 EUR per kilometer naar 0,3707 EUR per kilometer.
 
De circulaire voor de ambtenaren die dit bedrag bevestigt, moet nog gepubliceerd worden. Daarna neemt de fiscus dit bedrag ook over in een fiscale circulaire.
 
Opgelet!
Vanaf 1 juli 2021 kan u voor professionele verplaatsingen een forfaitaire kilometervergoeding toekennen van 0,3707 EUR.
Dit bedrag geldt onder voorbehoud van publicatie.
Bron:

Oeps,

Onze excuses, er is iets fout gelopen.

Probeert u het later eens opnieuw.

Was deze informatie nuttig voor u?

Ja Nee

Welke van de volgende beschrijft jouw feedback het best?


Jouw feedback

De versie van de browser die U gebruikt is niet optimaal voor deze website. De meeste functies zullen niet goed werken. De versie die u gebruikt wordt ook niet meer ondersteund door Microsoft en hierdoor loopt u security risico’s. Om de veiligheid en privacy van uw data te kunnen blijven garanderen, raden wij aan om zo snel mogelijk naar Internet Explorer 11 te upgraden of de laatste versie van een andere browser te gebruiken.