Feedback
ella
Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verlengt een aantal maatregelen die de negatieve impact van de coronacrisis op het educatief verlof verzachten:
 
  • Aantal uren werkelijke aanwezigheid in de les
De lesuren die men tussen 1 september 2021 en 30 juni 2022 op afstand geeft, komen in aanmerking voor de uren werkelijke aanwezigheid in de les.
 
  • Getuigschrift van nauwgezetheid
Voor de uren die men op afstand geeft tussen 1 september 2021 en 30 juni 2022 attesteert de opleidingsinstelling de uren als aanwezige uren.
 
De maatregelen gelden vanaf 1 september 2021 tot 31 augustus 2022.
Bron:
Besluit 14.10.2021 van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering tot tijdelijke versoepeling van sommige voorwaarden voor de toekenning van betaald educatief verlof

Oeps,

Onze excuses, er is iets fout gelopen.

Probeert u het later eens opnieuw.

Was deze informatie nuttig voor u?

Ja Nee

Welke van de volgende beschrijft jouw feedback het best?


Jouw feedback

De versie van de browser die U gebruikt is niet optimaal voor deze website. De meeste functies zullen niet goed werken. De versie die u gebruikt wordt ook niet meer ondersteund door Microsoft en hierdoor loopt u security risico’s. Om de veiligheid en privacy van uw data te kunnen blijven garanderen, raden wij aan om zo snel mogelijk naar Internet Explorer 11 te upgraden of de laatste versie van een andere browser te gebruiken.